“Yes, yes, yes”

Min oplevelse af uddannelsen var virkelig positiv. Den henvender sig direkte til ledere på alle niveauer og i alle brancher. Den indeholder gode takter og paralleller, man kan bruge fra sportens verden, hvilket jeg med stor succes bruger i mit virke som salgschef i dag. Jeg har personligt aldrig oplevet en uddannelse, hvor der har været så kompetente undervisere – de spænder vidt og har stor erfaring fra det virkelige liv. Alle formår at motivere og inspirere på et meget højt niveau. Uddannelsen skiller sig også ud, da den er over flere moduler, hvilket betyder at man kan nå at reflektere og afprøve de nye værktøjer på sine medarbejdere. Alt i alt en kanon uddannelse, hvor man oplever/møder en masse spændende mennesker fra forskellige brancher – så et rigtigt stort 10-tal herfra.

Michael Therkildsen
Filialchef, Frimann