“Jeg føler, at jeg blevet en bedre leder”

Jeg deltog på DBU og BLF’s lederuddannelse i 2016/2017. Uddannelsen gav mig for det første et rum, hvor der var tid til at reflektere over hverdagens dilemmaer og drøfte dem med andre ligesindede. Vi havde et rigtigt godt hold og mit ledernetværk er blevet styrket efter deltagelsen. I en travl hverdag kan det være svært at trække sig lidt tilbage og tænke over, hvad vi gør og hvorfor vi gør dette. Uddannelsen var det frirum for mig,. Når vi var afsted, var det udelukkende for at blive klogere på ledelse og os selv som ledere. Der var en passende variation af sportens verden, erhvervslivet og teori. Jeg føler, at jeg er kommet ud som en bedre leder. Jeg vil klart anbefale andre at deltage på denne uddannelse.”

Jacob Goldbeck
El Installatør & Partner Rask EL